Zware jongen toegevoegd aan productenpakket

Zware jongen toegevoegd aan productenpakket

Gerdau, gevestigd in Reinosa, (Noord Spanje) is m.i.v. 21 maart 2014 een nieuwe partner van TTL group en is onderdeel van de Gerdau Special Steel Europe Group.

Gerdau is de internationale specialist voor zware gietstukken en smeedstukken en de grootste werkgever van Cantabria met ca. 800 directe medewerkers. De in 1918  opgerichte fabriek in Reinosa, onder de naam “S.E. de Construcción Naval” behoort sinds 2005 tot het wereldwijd opererende GERDAU concern, met zuster-vestigingen in o.a. Brazilië, USA en India.

In de provincie Cantabria heerst een zeer lange traditie op het gebied van bewapening. Al in de 17e eeuw werd in Liérganes een fabriek gesticht, die bewapening voor het Spaanse leger produceerde. De fabriek in Reinosa is een voorbeeld voor veerkracht en aanpassing. Van de militaire sector naar de ontwikkeling van “state-of-the-art” technologische produkten en van staatsbedrijf tot particulier bedrijf.

Om u een idee te geven over de produktie mogelijkheden:

  • Smeedstukken van 3-70 ton
  • Gietstukken van 5-130 ton
  • Ingots van 2,7-150 ton

De TTL group wordt graag uitgedaagd met uw aanvragen voor zware producten t.b.v. de Energie industrie. Voor meer informatie kunt u een email zenden aan [email protected] of [email protected].

Gerdau

 

 

 

 

Meer berichten

Meer weten of passend advies?
TTL Group Logo
We helpen u graag verder
Materiaal bestellen?

Bestel uw materiaal op onze webshop.

Scroll naar boven