Specialist in het bewerken van Edelstalen, RVS en Non Ferro metalen tot prefab producten

Nimadi

Zoekt u voorbewerkte of compleet bewerkte delen, zoals medische of industriële forgings? Nimadi levert hoogwaardige voorbewerkte of compleet bewerkte delen in Edelstalen, RVS en Non-ferro metalen.

specialist in het bewerken

Nimadi

Vanaf de ontwerp fase denken we graag met u mee. Belangrijke pijlers zijn kostenreductie, doorlooptijden en materiaal advisering. Door helder en duidelijk te formuleren en te adviseren, houden we de vaart in een project om te komen tot een maximale besparing in materiaal, kosten en tijd.

Expertises

Ons assortiment

Nimadi NV is in 1992 opgericht als verlengstuk van en voor Telmastaal NV en Telmastainless NV. De voornaamste taken van deze  zusterbedrijven zijn het leveren van halffabricaten in hoogwaardige Edelstalen, Nonferro materialen en advisering ten aanzien van toepassing, materiaalkeuzes, bewerkingen en warmtebehandelingen.

Altijd op de hooogte

Blogs en nieuws door Nimadi

Certificaat AS 9120

TTL group opnieuw geslaagd voor het AS 9120B certificaat!!!!! TTL group opnieuw geslaagd voor het AS 9120B certificaat!!!!! Wij zijn trots dat ons team ondanks

Lees verder »

Er is nieuws!

SAMEN TRAPPEN WIJ ALS DE WERELS UIT. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ zullen op zondag 6 juni 2021 honderden fietsers,

Lees verder »

Contact met Telmastainless

Een geheel vrijblijvende offerte of advies ontvangen?

Direct online bestellen?

Direct online bestellen is ook mogelijk bij TTL group

Contactformulier

Scroll naar boven