Maatwerk in roestvaste stalen en hoogwaardige legeringen

Telmastainless

Werkt u met hoogwaardige legeringen en de nieuwste roestvaste innovaties? Telmastainless is u graag van dienst als toeleverancier van hoogwaardige edelstalen in halffabrikaat!

Hoogwaardige stalen

Telmastainless

Telmastainless is specialist in Stainless novititeiten en hoogwaardige legeringen, zoals 17-4PH, RVS 303 en 1.4112. Samen met u denken we graag mee over uw productwensen en adviseren de optimale kwaliteit voor uw toepassing.

Ons assortiment voor de materialen RVS, metaalpoeders, titaan, nikkelbasislegeringen is zeer uitgebreid. Bovendien kunnen we al ons materiaal zowel rond als plat leveren en in vrijwel alle maten en afmetingen.

Specifieke branches

Onze terreinen van expertise

Expertises

Onze expertises

Telmastainless staat al 15 jaar in voor maatwerk in roestvaste stalen. Kenmerkend is onze expertise en vakmanschap, gekoppeld aan betrouwbaarheid. Wij denken in maatwerk en leveren maatwerk.

Altijd op de hooogte

Blogs en nieuws door Telmastainless

Telmastaal viert veertigjarig bestaan op ESEF maakindustrie 2020

Telmastaal bestaat dit jaar veertig jaar. Een bijzonder jubileum, eentje om niet zomaar voorbij te laten gaan. Het bedrijf uit ’s-Heerenberg heeft daarom besloten om een deel van de festiviteiten rondom haar jubileum te combineren met ESEF Maakindustrie 2020. Een aansprekende gastspreker, een illusionist, muziek en ander vermaak staan er op het programma van de staalspecialist, die al voor de vijftiende keer aan de beurs deelneemt.

Read More »

Contact met Telmastainless

Een geheel vrijblijvende offerte of advies ontvangen?

  • Snelle levering: binnen 1 tot 5 werkdagen
  • Eigen magazijn en voorraad
  • Deskundig en onafhankelijk advies

Contactformulier

Scroll naar top