Non-Ferro en Edelstalen

Assortiment

Hieronder vindt u ons assortiment forgings voor industriële en medische applicaties. Hebt u een vraag? We voorzien u graag van meer informatie of advies.

Hoogwaardige metalen

Assortiment Nimadi

Nimadi NV richt zich op het laten bewerken van deze Edelstalen en Non Ferro materialen tot deels of compleet bewerkte delen en producten en het ontwikkelen en vervaardigen van producten en onderdelen voor vrijwel elke denkbare industries. Hierbij is ons uitgangspunt het reduceren van kosten en doorlooptijden door vanuit standaard basismateriaal te starten en zaken eenvoudig te houden, waardoor een maximale besparing kan worden verkregen.

Door de gebundelde kennis, expertise en jarenlange ervaring van deze 3 organisaties zijn wij bij uitstek een geschikte partner voor uw vraagstellingen en innovatieve projecten.

Nimadi van Nature,
efficiënter, kostenbesparend, economischer. Door onze scherpe focus op strategische en structurele samenwerking heeft u meer tijd over voor uw eigen kernactiviteit.

Nimadi is een leverancier van precisiesmeden voor medische toepassingen met betrekking tot de zwaarste eisen die typerend zijn voor orthopedische en trauma-implantaten en aanverwante instrumenten.

Afhankelijk van de specifieke vorm en materiaalvereisten zijn producten heet, warm of koud gesmeed. In samenwerking met onze partner wordt de bewerking uitsluitend uitgevoerd door middel van CNC-technologieën die een maximale nauwkeurigheid en herhaalbaarheid garanderen.

Smeden is een productieproces waarbij plaatselijke drukkrachten worden gebruikt bij het vormen van metaal. Het wordt meestal geclassificeerd met betrekking tot temperatuur: warm, warm of koud smeden.

Industrieel smeedwerk

Bijna net- en vormsmeden van functionele componenten met maximale sterkte en een minimale materiaaltoeslag als essentiële bijdrage aan gewichts- en kostenreductie.

Modern design procedures as well as advanced modelling and simultaneous engineering are essential elements of our contribution in finding innovative and customer oriented solutions.

Meer weten of passend advies?
TTL Group Logo
We helpen u graag verder
Materiaal bestellen?

Bestel uw materiaal op onze webshop.

Contact met Telmastainless

Een geheel vrijblijvende offerte of advies ontvangen?

Direct online bestellen?

Direct online bestellen is ook mogelijk bij TTL group

Contactformulier

Scroll naar boven