Voorraadhouder in hoogwaardig metaal met een wereldwijd netwerk

Over Telmastaal

Telmastaal is uw voorraadhouder en leverancier van hoogwaardige metalen. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste productinnovaties zodat we ons assortiment en kennis constant uit kunnen breiden. Dit vertaalt zich in persoonlijk en strategisch advies.

Hoogwaardige metalen

Telmastaal

Naast gedegen vakkennis over onze hoogwaardige materialen, een wereldwijd netwerk van leveranciers en ruime ervaring, hebben wij een grote eigen voorraad. Bij ons is het mogelijk om alle producten op maat te leveren, zodat ze optimaal geschikt zijn voor uw toepassing. Onze uitgebreide zaagcapaciteit in huis zorgt voor snelle levertijden en tijdbesparing voor u.

Telmastaal is uw service center van formaat!

Voor elke specialiteit de juiste partner

Telmastaal maakt deel uit van de TTL Group. TTL Group bestaat 3 bedrijven: Telmastaal, Telmastainless en Nimadi.

Zoekt u informatie over hoogwaardige roestvaste stalen, zoals ferrietisch, martensietisch, zuurbestendig, austenietisch, hittevast kwaliteiten, nikkelbasis- en titaanlegeringen? Ga dan naar Telmastainless.

Nimadi richt zich op het (voor)bewerken van edelstalen en non-ferro materialen tot halffabricaat of eindproduct voor vrijwel elke denkbare industrie. Al ons smeedwerk, gietwerk en microgietwerk wordt door Nimadi geleverd.

Contact met Telmastaal

Een geheel vrijblijvende offerte of advies ontvangen?

Direct online bestellen?

Direct online bestellen is ook mogelijk bij TTL group

Contactformulier

Scroll naar boven