Partner en voorraadhouder in hoogwaardige metalen

Telmastaal

Al meer dan 40 jaar levert Telmastaal hoogwaardige metalen voor de gehele industrie. In plaat, staf, plat, ringen en buizen en in nagenoeg alle kwaliteiten.

Hoogwaardige metalen

Telmastaal

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in Edelstalen en Non-Ferro metaal met een groot assortiment en snelle levering? Dan is Telmastaal de juiste keuze!

Samen met u denken we graag mee over uw productwensen en adviseren de optimale kwaliteit voor uw toepassing. Naast de standaard kwaliteiten en afmetingen, bieden we de mogelijkheid om producten in de door u gewenste kwaliteit, dikte en formaat voor u op voorraad te houden.

Specifieke branches

Onze terreinen van expertise

Expertises

Onze expertises

Bij Telmastaal vinden we service ontzettend belangrijk. Daarom bieden we een groot assortiment werkstofnummers van metaalpoeders, gereedschapstaal, geslepen stafstaal, TMS SL, WW3, Verenbandstaal, Snelstaal, TPM Staal, constructiestaal, TKL, Messing, Koper, Brons, Inzetstaal en Nitreerstaal aan.

Assortiment

Ons assortiment

Hier vindt u ons uitgebreide assortiment materialen. Vrijwel alle maten en kwaliteiten zijn uit voorraad leverbaar. Hebt u een vraag? We voorzien u graag van meer informatie of advies.

Altijd op de hooogte

Blogs en nieuws door Telmastaal

Telmastaal viert veertigjarig bestaan op ESEF maakindustrie 2020

Telmastaal bestaat dit jaar veertig jaar. Een bijzonder jubileum, eentje om niet zomaar voorbij te laten gaan. Het bedrijf uit ’s-Heerenberg heeft daarom besloten om een deel van de festiviteiten rondom haar jubileum te combineren met ESEF Maakindustrie 2020. Een aansprekende gastspreker, een illusionist, muziek en ander vermaak staan er op het programma van de staalspecialist, die al voor de vijftiende keer aan de beurs deelneemt.

Read More »

Contact met Telmastaal

Een geheel vrijblijvende offerte of advies ontvangen?

  • Snelle levering: binnen 1 tot 5 werkdagen
  • Eigen magazijn en voorraad
  • Deskundig en onafhankelijk advies

Contactformulier

Scroll naar top