Presentatie geslepen stafstaal tijdens Materials 2014

Presentatie geslepen stafstaal tijdens Materials 2014

Op 16 en 17 april vindt de tweede editie van ‘Materials, engineering & technology’ in Veldhoven plaats. Tijdens deze unieke vakbeurs met congres worden de bezoekers o.a. geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van materialen, techniek, specialistische bewerkingen, recycling, schaarste en schade-onderzoek.

TTL group presenteert tijdens Materials onze Partner Präzi flachstahl en praat u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen. Geslepen stafstaal kenmerkt zich door de veelzijdigheid in maten, materiaalkeuze en het enorme toepassingsgebied in nagenoeg elke industrie.

Ontdek tijdens de lezing en op de stand van TTL group de mogelijkheden van geslepen stafstaal en hoe dit binnen uw bedrijf een kostenbesparing kan opleveren. De hoge precisie van het materiaal zorgt voor een tijdswinst in de verspaning door minder tot geen voorbewerking, maar verspaning direct tot eindmaat. De snelle levertermijnen maken het houden van eigen voorraad overbodig.

Richard Garvelink, commercieel technisch adviseur binnen de TTL group gaat dieper in op de specificaties en mogelijkheden van dit precisie staal, in samenwerking met Präzi Flachstahl AG.

Locatie: NH Conference Centre Koningshof, Locht 117, 5504 RM Veldhoven

Datum, tijd, zaal: donderdag 17 april, 13.45-14.10, Zaal 20

Titel: Bespaar tijd en geld met geslepen stafstaal

Spreker: Richard Garvelink, Technisch Adviseur, TTL Group

Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.materialenbeurs.nl

 

Meer berichten

Meer weten of passend advies?
TTL Group Logo
We helpen u graag verder
Materiaal bestellen?

Bestel uw materiaal op onze webshop.

Scroll naar boven