TTL group heeft AS9120 certificaat in huis!

TTL group heeft AS9120 certificaat in huis!

Ready for the future in Aerospace!

TTL group maakt met trots bekend dat we op 19 februari door Lloyds Register Quality Assurance gecertificeerd zijn volgens de AS9120 norm. Uniek is dat de gehele procedure binnen 8 maanden doorlopen is. Trudy te Loo Korts, general manager: ”Het laat de betrokkenheid zien van ons gehele team. Daar zijn we trots op. TTL is klaar voor de toekomst en voldoet aan alle normen die met name voor de belevering van de luchtvaartindustrie noodzakelijk zijn.”

AS 9120
AS 9120 is speciaal ontwikkeld voor Aerospace voorraadhouders en onderdelen leveranciers. Het omvat alle regels van ISO 9001 plus een 80-tal specifieke eisen die kritiek zijn voor Aerospace toelevering. Voor toeleveranciers aan de vliegtuig bouw industrie is deze certificering een contractuele vereiste.

De AS9120:2008 kwaliteitsnorm stelt regels op voor een aantal cruciale bedrijfsprocessen, waaronder inkoop, verkoop, bewerking en de herleidbaarheid (traceability chain) van het productenpakket tot aan de producent.
Deze regels zorgen ervoor dat de organisatie op een kritische, maar constructieve manier naar de processen blijft kijken en deze beheerst.

TTl group en Aerospace

Al sinds 2010 zijn we agent van Tital (castings voor de luchtvaartindustrie) en partner van TIG in de Benelux voor de Aerospace branche. Nu, met het AS9120 certificaat in huis, zijn we in staat de Aerospace branche gecertificeerd materiaal uit eigen voorraad te leveren.

Meer berichten

Meer weten of passend advies?
TTL Group Logo
We helpen u graag verder
Materiaal bestellen?

Bestel uw materiaal op onze webshop.

Scroll naar top