Publicatie Me & MyLexus

Publicatie Me & MyLexus

In de voorjaarseditie van MYLEXUS, een magazine voor Lexus rijders, sierde Trudy Te Loo Korts de cover. Dit was natuurlijk vanwege haar deelname aan de Arctic Challenge met Richard Garvelink afgelopen winter. Verderop in het tijdschrift volgde een kort interview over de ervaringen met de auto.

… We weten dat de RX 450h Hybrid een ‘taaie’ is. RX-rijder Trudy te Loo heeft bewezen dat hij het Noordpool- gebied ook prima aankan.

artikel_lexus_ttlIn een week tijd 7.000 kilometer rijden naar de Noordpoolcirkel en weer terug. Trudy te Loo deed het met haar RX 450h en bijrijder Richard Garvelink. In totaal deden 35 teams mee aan deze ‘Arctic Challenge’ die ten doel had geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Dat Te Loo deze race met een Lexus zou rijden, was voor haar klip en klaar. “Ik rij al vanaf 2003 met een Lexus omdat ik het een onderscheidende auto vind die bijzonder betrouwbaar is. Voor deze race heb ik speciaal een RX 450h Hybrid gekozen vanwege de vierwielaandrijving. Die hebben we in de sneeuw en op het ijs hard nodig gehad, maar dankzij de snow control modus zijn we niet in de problemen gekomen.

 

Het was een heel spannende rit met temperaturen tot -35 °C!” Lexus Arnhem heeft haar auto optimaal uitgerust om deze barre tocht te doorstaan. “Uiteraard met winterbanden natuurlijk maar ook met speciale koel- vloeistof, aangepaste trekogen en schijnwerpers op het dak voor de nachtelijke ritten. Ik kan het heel goed vinden met mijn dealer en hij heeft ervoor gezorgd dat er niets mis kon gaan. We eindigden zelfs op een prachtige tweede plaats. Ja, we zijn heel trots!” …

Link: http://www.lexus-arnhem.nl/

 

 

Meer berichten

Publicatie Me & MyLexus

In de voorjaarseditie van MYLEXUS, een magazine voor Lexus rijders, sierde Trudy Te Loo Korts de cover. Dit was natuurlijk vanwege haar deelname aan de

Lees verder →
Meer weten of passend advies?
TTL Group Logo
We helpen u graag verder
Materiaal bestellen?

Bestel uw materiaal op onze webshop.

Scroll naar boven