Precisiebeurs 2014

Precisiebeurs 2014

Op 12 en 13 november staan wij samen met onze leverancier Schmelzmetall Deutschland GmbH op de Precisiebeurs in Veldhoven. Wij zijn verheugd om u te kunnen mededelen dat wij vanaf heden het complete leveringspakket van onze leverancier mogen voeren. Dit zal gebeuren onder de merknaam HOVADUR®.

Al jarenlang leveren wij TKL, Telma Koper Legeringen van onze toeleverancier Schmelzmetall Deutschland GmbH. Het productenpakket van Schmelzmetall Deutschland GmbH is in de markt ook bekend onder de fabrieksnaam HOVADUR® en de productenrange is inmiddels flink uitgebreid.

De prima samenwerking en de uitstekende productkwaliteiten onderstrepen wij graag. We hebben dan ook besloten om vanaf 1 oktober de gelijke benamingen te voeren.
TKL heet dus voortaan HOVADUR®. Dezelfde topkwaliteit, meerdere variaties en duidelijke communicatie voor u. Het complete HOVADUR® programma wordt nu onder de fabrieksnaam door Telmastaal N.V. geleverd!

Wilt meer informatie? Bezoek ons dan tijdens de precisiebeurs. U vindt ons bij standnummer 206, wij praten u graag helemaal bij.

Voor vragen en meerdere informatie kunt u natuurlijk ook bij onze verkoopafdeling terecht. Via telefoon (0314 – 66 49 00) en e-mail ([email protected])

Meer berichten

Precisiebeurs 2014

Op 12 en 13 november staan wij samen met onze leverancier Schmelzmetall Deutschland GmbH op de Precisiebeurs in Veldhoven. Wij zijn verheugd om u te kunnen

Lees verder →
Meer weten of passend advies?
TTL Group Logo
We helpen u graag verder
Materiaal bestellen?

Bestel uw materiaal op onze webshop.

Scroll naar boven