English  Nederlands 

Sponsorships

De TTL group sponsort verschillende organisaties op het gebied van sport, goede doelen, cultuur en techniek.

2015: TTL sponsort Keeperschool Regio Twente

Druk op de bal houden, in openheid en met enthousiasme trainen van de jeugd. Kennis vergaren en kennis delen, dat zijn een aantal uitgangpunten waar de Keeperschool onder leiding van Michel Veurink mee werkt. Zoeken naar samenwerking en kennis delen. Voetbal is een teamsport, inclusief de keeper.

Deze kernwaardes en motivaties komen overeen met de kernwaarden van de TTL group.

Druk op de bal houden, samenwerken als een team, een open structuur en uitdaging houden. Daar staan we voor en gaan we voor. Koppel daaraan het opleiden van de jeugd, het openstaan voor nieuwe ontwikkelingen en de match is daar.

De keeperschool Regio Twente is een initiatief – en staat onder leiding van Michel Veurink, die 5 jaar geleden vanuit zijn passie gestart is met een keeperschool voor de jeugd. Een professionele school voor keepers die willen groeien in hun prestaties. Een school met alle vrijheid om ideeën door te voeren. TTL ondersteund zijn visie van harte en hebben we ons voor 3 jaar gecommitteerd als hoofdsponsor. Dit uit zich in shirtsponsoring, banners en vindt u ons logo terug op het doel.

Zo scoren we de komende 3 jaar samen!

 

Handbalvereniging De Gazellenwww.degazellen.nl
De handbalvereniging is opgericht op 7 maart 1962, en behaalde successen met verschillende jeugdteam’s op regionaal en landelijk niveau.

Solar Team Belgiëwww.solarteam.be
Zeventien studenten vormen de basis van het Punch Powertrain Solar Team. Vijftien maanden hebben ze de tijd voor het ontwerp en de bouw van een zonnewagen om deel te nemen aan de 2013 World Solar Challenge, het wereldkampioenschap voor zonnewagens.